Halestorm - Back From The Dead

2022. május 09. hétfő, 08:54    

Halestorm - Back From The DeadAz amerikai Grammy-díjas hardrock banda, a Halestorm 2022. május 6-án érkezik legújabb, ötödik stúdióalbumával.

Reklám:

A ’Back From The Dead’ címre keresztelt korongot a világjárvány előtt három hónappal kezdték készíteni, és hamar az egyszerű dalszerzésből a túlélés kérdésévé vált a zenekar számára. Lzzy Hale énekesnő így emlékezett vissza erre az időszakra: „A lezárások miatt nem tudunk fellépni, így turnézni sem. Ekkor én nagyon mélyre kerültem, identitásválságba estem. Ez a lemez annak a története, ahogyan kimásztam a gödörből. A mentális egészség megőrzésének, a túlélésnek, a megváltásnak, önmagunk újrafelfedezésének és az emberiségbe vetett hit fenntartásának az útja.”

A kiadványról tavaly augusztusban megjelent a címadó dal, idén februárban pedig a „The Steeple” című felvétel. Mindkettő egyből közönségkedvenc lett, emelett pedig a szakma elismerését is elnyerte – a Rolling Stones magazin így jellemezte: "egy harapás, katartikus üvöltés az akadályok – akár a halál – leküzdéséről”.

https://www.halestormrocks.com/Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez