Pennhurst Vadiúj videoklip

2022. május 10. kedd, 07:34    

Megjelent a budapesti Pennhurst zenekar legújabb klipje, a Megsebzett című dalukra. A tavaly megjelent Őrizetlenül nagylemez, először az Életek árán című dalhoz kapott vizuált, most pedig itt a második videó, ami már nem simán image klip, hanem egy történetet követ végig.

Reklám:

A kissé horrorisztikus klip főszerepében Korpás Petra és Király András látható, a forgatás pedig egy tatabányai családi házban és egy fedett parkolóban zajlott. Előbbi majdnem meg is szenvedte a látványosabb tüzesebb jeleneteket, szerencsére azonban senkiben és semmiben nem esett kár a munka során.

Pennhurst

A rendező, vágó, operatőr egy személyben Szőr Olivér volt, akinek fáradtságos és nagyon gyors munkájáért nem győz elég hálásnak lenni a zenekar.

Megsebzett Klip:

A Pennhurst most májusban háromszor is elcsíphető, így a klipes dalok, és az album többi szerzeménye élőben is meghallgatható lesz a közönség számára. Először most pénteken (05.06.) Hajdúszoboszlón lépnek fel az Action és a Gate69 társaságában, majd 05.13-án Dunaszerdahelyre látogatnak a Pair o Dice zenekarral. A hónap végén pedig a székesfehérvári Nyolcas Műhely közönségét mozgatják majd meg a Your Last Steps és a Petricor zenekarokkal.

Események:

Hajdúszoboszló 05.06. https://fb.me/e/3htwLfFby
Dunaszerdahely 05.13. https://fb.me/e/1tgz1KokL
Székesfehérvár 05.27. https://fb.me/e/1Fb2yveTn

Zenekari elérhetőségek:

Facebook: https://www.facebook.com/pennhurstband/events/?ref=page_internal
Weboldal: https://pennhurstband.com/
Instagram: https://www.instagram.com/pennhurst_official/?hl=hu
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6MuPNU1fUhxxIneRbLBWJZSzólj hozzá a cikkhez