Pesten búcsúztatja az évet a The Trousers

2022. december 22. csütörtök, 07:00    

A The Trousers legközelebb december 28-án, szerdán lép fel a budapesti Robotban a Jackmans, valamint a HallucinatorZ társaságában.

Reklám:

November 9-én közel három évnyi érlelés után megjelent a The Trousers „Animal Gun” című hatodik nagylemeze. A klasszikus, nyers rock and roll és a modernebb, dalközpontú garázsrock sajátos keverékét játszó zenekar a Music Fashion kiadó által gondozott korongon 10 dalt ad át közönségének. A zenei megjelenésen hallható dalok legjava a frontember, Kőváry Zoltán szerzeménye, két számban pedig a nyáron elhunyt bátyja, Kőváry Péter (Neo, Peter Kovary & the Royal Rebels, Stoned) volt a szerzőtársa.

 

A csapat ezt az anyagot is elszállítja a Robotba, ahol a 2017-ben alakult, rock'n'roll és punk elemeket ötvöző  HallucinatorZ, továbbá a garázsrock romjain újjászerveződött, hormonoktól mentes, érett szexet követelő, indie rock jegyekkel dolgozó Jackmans formációkkal karöltve búcsúznak el a 2022-es szezontól. Budapest Rock City december huszonnyolcadikán 19:00 órától a Robotban!

Trousers

LEGFONTOSABB LINKEK:

Animal Gun: https://shop.musicfashion.hu/home/98-the-trousers-animal-gun.html

Event: https://www.facebook.com/events/s/the-trousersjackmanshallucinat/5401314516663259/Szólj hozzá a cikkhez