Különleges koprodukcióban született meg a Kiscsillag legújabb videoklipje

2023. április 15. szombat, 07:00    

Lovasi András számára a 2023-as év leginkább az újra aktív Kispál és a Borzról (lemezfelvétel, nemzetközi turné), illetve a Lovasi néven futó projektről (zenekaros és szólókoncertek) szól, azonban a párhuzamosan futó projektek mellett nem feledkezik meg az idén 18. életévét betöltő zenekaráról, a Kiscsillagról sem.

Reklám:

Olyannyira, hogy a Kiscsillag kirukkolt egy vadonatúj dallal, melynek címe: Tulajdonképpen. A számhoz készült videoklip pedig egy különleges koprodukció eredménye: a Loupe Színházi Társulás szintén teljesen új alkotása, a Becsapódás című előadás rendezője, Horváth János Antal a darab tematikájába építve alkotta meg a Kiscsillag-dalhoz a klipet. Az előadás és a klip színészgárdája meglehetősen erős: Ullmann Mónika, Földes Eszter, Lengyel Tamás és Molnár Áron mutatja meg a nézőknek, hogy milyen az, amikor egy hétköznapi, megszokott helyzetbe egyszer csak radikálisan lép közbe a külvilág.

Bár Lovasi András szerint „végül is ez egy egyszerű szerelmes dal”, de ahogy tőle megszokhattuk, ennél azért többről van szó.

A Becsapódás előadás a Marczibányi Téri Művelődési Központban fut, míg a Tulajdonképpen dalt a Kiscsillag már ezen a tavaszon beépítette koncertműsorába.Szólj hozzá a cikkhez