Új Necropsia dal - Kövek a zsebben

2023. október 23. hétfő, 22:55    

Hosszú idő óta először jelentkezett friss dallal a debreceni Necropsia. A csapat tavaly decemberben aktivizálta újra magát és két teltházas koncerttel ünnepelték meg a harminc éves jubileumot a Tankcsapda vendégeként, majd két ráadást adtak önállóan a Campus és a Fezen fesztiválokon.

Reklám:

A nosztalgiázás után azonnal terítékre kerültek a friss ötletek és új frontember is érkezett Katona Peti személyében (korábban Szeg, most Molto és Necropsia).

Necropsia

A Kövek a zsebben című tétel egy ős-hardcore zúzda 2023-as megszólalással, Necropsiás tálalásban. A dalhoz készült videó Virág Zoltán, Ales munkája. A zenekar a debreceni MMP Hangstúdióban több dalt is rögzített, amelyek megjelenése folyamatosan várható.

A csapat nagy erőkkel készül a két évvégi koncertre, ahol a Mélység és a Magány rítusai lemezek klasszikus dalai mellett több új dal is hallható lesz. A debreceni Roncsbárban december 28-án, a budapesti Instantban pedig december 29-én lép fel a csapat két figyelemreméltó vendégzenekar, a Hatred Solution és a Blackhoney társaságában. A bulikra a jegyelővétel már elindult.

A friss dal október 27-től elérhető a digitális zenei felületeken is.

Roncsbár Debrecen esemény:
https://fb.me/e/1l0soMzIz

Instant Budapest esemény:
https://fb.me/e/1jTsUPhr5

YouTube feliratkozó link:

https://www.youtube.com/channel/UCdKzScnSP0X9KrwwgmOZZLA?sub_confirmation=1

9230 Jubileumi koncert YouTube lejátszási lista (önálló dalok):

https://www.youtube.com/playlist?list=PLOU9rcjPM4THsNNC9YsdVfLeltfUsLm04

 

Elérhetőségek: info@necropsia.hu 

Booking: Őri Ferenc - fabrik999@gmail.com - +36303893590Címkék: Necropsia, új dal
Szólj hozzá a cikkhez