BR Project: új zenei formáció a dallamos rock jegyében

2024. január 18. csütörtök, 07:00    

A BR Project egy 2023 őszén indult rockzenei együttműködés, amelyet Bosnyák Antal gitáros és Rudolf R. Péter énekes hozott létre. A dallamos rock jegyében alkotó duó első szerzeményeiből összeállított dalcsokor december 30-án jelent meg szerzői kiadásban, a CD Baby terjesztésében.

Reklám:

Az öt számot tartalmazó Minden a semmiben című digitális EP elérhető az összes nagy zenei streaming-szolgáltató kínálatában, valamint megtalálható a YouTube-on is.

BR Project


Bosnyák Antal:

- A közös munka az igényes, dallamos rockzene iránt érzett elkötelezettségből alakult ki. Hiszünk benne, hogy a minőségi tartalmakkal megírt szövegek és a megjegyezhető, fogós dallamokkal átszőtt rocknóták a megfelelő színvonalon előadva még manapság is megtalálhatják hallgatóikat Magyarországon. Úgy érezzük, hogy napjainkban kevés ilyen dal készül, pedig igény lenne rá.

A legtöbb rock-metal zenekar a keményebb műfajban alkot, vagy éppen a most népszerű alternatív rockot kedvelő közönség igényeit elégíti ki. Mi a pozitív dolgokra próbálunk fókuszálni, ezzel kapcsolatos érzéseket igyekszünk belefogalmazni a dalainkba. Nincsenek sem politikai, sem lázadó szövegeink. Emberi érzéseket, mélyebben nyugvó, de mindenképpen pozitív gondolatiságot próbálunk közvetíteni a zenénken keresztül.

A 2023. december 30-án megjelent digitális EP-kiadványunk az első öt szerzeményünket tartalmazza, de már előkészületben van a tízszámos albumunk is, amelyet szeretnénk 2024 folyamán nyilvánosságra hozni.

Az EP-n három dalnak a szövegét Kerékgyártó Dénes barátunk írta, akinek gondolatai tökéletesen illeszkednek a projekt érzésvilágába.

Elsődleges célunk a közönség és a magunk minőségi szórakoztatása, hogy kiszakadjunk a hétköznapok problémáiból, akár csak egy-egy dal erejéig is. A pozitív, életigenlő érzéseket szeretnénk erősíteni a hallgatóinkban.


Elérhetőségek:
BR Project Facebook: https://www.facebook.com/brprojectofficial
BR Project YouTube: https://www.youtube.com/@BRProject
Minden a semmiben EP: https://brproject.hearnow.com/
Minden a semmiben EP a YouTube-on: http://tinyurl.com/2s3d2vp6
Lelkünkben járva videoklip: https://youtu.be/JC-BDMKy70gSzólj hozzá a cikkhez