Impressum

IMPRESSZUM

viharock.hu online zenei magazin
(alapítva: 2002)


Munkatársak:Knausz Krisztián - Főszerkesztő, ügyvezető

Kontakt:


Murphy - Újságíró

Kontakt:
Szakterület: Thrash / Death / Grindcore / Indusztriál / Extrém / Nu / Hardcore / J-metal / Crossover / Electrock stb.
Kedvencek: electroclash és cybergrindcore között rengeteg minden
Mottó: "A világ egy nagy vicc, és poén benne minden ember"
Megjelent: 769 cikke

Továbbá / korábban: Atilla, Feca, Gabriel, Mattyy, Riti, Kárhozottak Királyn?je, Gyulus, Krizsán Péter, Sz.A.B., andoca, waren, Annu, Dani, Szilva, Duró Csaba, holt, The Blackest, A-fraid, Unscarred, Magyar Éva, Csikai, Pyros, Zsófika, Briguszka, Robek, Mar-C, Cseli, Grinder, és még sokan mások...A viharock.hu online zenei magazin bemutatása:

Portálunk 2002-ben indult, egy közismert győri rock klub információs oldalaként. A tartalom bővülésével, a szerkesztő csapat növekedésével kinőttük az oldal szabta határokat, és szépen-lassan egy független zenei magazinná formálódtunk. Időközben névváltásra kényszerültünk, így 2007 szeptembere óta viharock.hu néven jelenünk meg.

Jelenleg az egész ország területéről, és határon túli magyarlakta területekről közlünk - többnyire rock - zenei híreket, az itt élő zenészekkel interjúkat készítünk, és véleményt írunk a hozzánk beküldött lemezeikről. Gyakran járunk koncertekre, ott vagyunk a legtöbb fesztiválon, és megörökítjük az ott látottakat, hallottakat. Cikkeink középpontjában elsősorban a magyar zenei élet áll, de nem megyünk el szó nélkül egy-egy fontosabb külföldi zenei hír mellett sem. A legnépszerűbb előadók hírein túl fontosnak tartjuk, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk kevésbé ismert zenészek számára is. Gyökereinkhez kötődve a legnépszerűbb győri koncertnaptár üzemeltetése mellett, kiemelten foglalkozunk a régió zenei életével.


Üdvözlettel: viharock.hu szerkesztői

 

Reklámozni szándékozók figyelem!!!

A viharock.hu egyedülálló reklámozási lehetõséget ajánl fel! Hírdetéseit 468x60 pixel méretü banner formájában közzé tesszük az erre a célra fenntartott helyen a fejlécben, illetve az oldal egyéb más helyein. Várjuk zenekarok, boltok, bármilyen rockzenei témájú hírdetõk jelentkezését! Bõvebb információ:


viharock.hu bannerek/logók:


viharock.hu 468x60 banner: Letöltés!


viharock.hu logó: Letöltés!

viharock.hu logó fehér szegéllyel, háttér nélkül: Letöltés!

viharock.hu logó fekete szegéllyel, háttér nélkül: Letöltés!

Nagyméretű viharock.hu logo: Letöltés!


További formátumokért írj: