Megjelent az els? Chief Rebel Angel album

2007. december 10. hétfő, 13:30    
Chief Rebel Angel
Amilyen rövid, olyan sokáig készült, gondolhatják sokan, akik hosszas várakozás után végre majd kézbeveszik a Chief Rebel Angel els? lemezét, a Death Rock City-t. A zene csakúgy, mint a borító, nincs túlkomplikálva, a szokásos lényegretör? death and roll, azzal a különbséggel, hogy alkalom adtán már egy-egy fogósabb énekdallamot is el lehet csípni.
Reklám:

A banda albumáról már hónapok óta regéket zengtek a bennfentes underground arcok. A lemez már kapható a boltokban, vagy megrendelhet? a csapattól illetve a BPRNR webshopból.

Közben a felállás is megváltozott. Arról már egy ideje lehetett hallani, hogy Pándi Balázs és a csapat útjai elváltak közös megegyezéssel, és érdekes módon nem is egy új taggal b?vült a felállás, hanem mindjárt kett?vel. A dobok mögött ezentúl Csaba Ákos ül, és Fidót, akit már a lemezen is hallhatunk gitározni, most már a koncerteken is láthatjuk. Mindketten tapasztalt, vén rókák, akik olyan kultikus zenekarokban fordultak el?, mint az AMD, a Vágtázó Halottkémek, vagy a Trottel.

Lemezbemutató bulira valamikor a jöv? év elején lehet számítani, méghozzá a Kultiban.

CD rendelés: info@deathrockcity.com

www.bprnr.com

Infó+zene: www.myspace.com/chiefrebelangelbudapest

Honlap: www.deathrockcity.comSzólj hozzá a cikkhez