Neck Levi A Bedlamban!

2009. február 11. szerda, 07:00    
A Bedlam zenekar az elmúlt heteket basszusgitárosok meghallgatásával töltötte.
Reklám:
'Sok jó basszusgitárossal volt szerencsénk jammelni, sok jó muzsikust ismertünk meg, biztos mindenkit viszontlátunk majd különböz? bandákban. A zenekar valahogy mindig mindenkit Neck Levihez hasonlított. Pont egy ilyen ízlés?, energikus, agilis, profi arc hiányzik a csapatból, mint Levi."

" Igazából, ha jól emlékszem tavaly nyáron látott napvilágot ez a történet. A májusi bp-i koncertünk vendégei voltak Cicó és Fodi a Nomad-al és utána többször találkoztunk, mulattunk sõt, még egy közös  bulit játszottunk Kazincbarcikán.

Már akkor szóba került ez a "BEDLAM ügy", lenne-e kedvem hozzá stb....

Nem konkrétan, de beszéltünk róla hogy szívesen segítek ha nem találnak állandó bõgõst. Itt tartunk most. Mivel a NECK SPRAIN-ben a tavasz az új lemez írásával telik, csak rajtam múlott, hogy be tudom-e magamnak sûríteni ezt a feladatot és persze a kihívást!!!! Azonban kellett még a NS-bõl a többiek beleegyezése, támogatása is, hisz anélkül nem ment volna! Janó sörügyminiszter úr egybõl jelentkezett, hogy ? lesz az Én saját Road Crew-m, csak legyen sok hideg, bontatlan sör!!! Ha-ha!

Tulajdonképp nem voltam nagy BEDLAM-os, Én abban az idõben inkább a Barbed Wire-t és az Undertaking-et ismertem, de mint emberek nagyon szimpatikusak voltak és természetesen kölcsönös haverság alakult ki egybõl. Febr. 3-án voltam elõször próbán. Kicsit tartottam tõle, mert az elektronikus úton megkapott demokból nem sok stenk jött át, nem éreztem az energiát. Aztán a próbán eloszlottak a kétségeim, megvolt a feeling és igen, 2009-es ízzel szólaltak meg a dalok. Persze sok munka lesz még a teljes mûsorral, de nem fogunk szarral dobálózni, az biztos!
Márc 20-ig van még idõ, de szerintem aki megnézi a megújult BEDLAM-ot annak a seggére lesz pirítva úgy készüljetek!!!

Cheers!

NeckLevi."    Megosztás:
Címkék: Bedlam, Neck Levi
Szólj hozzá a cikkhez