Rubicon Rock- A kocka el van vetve

Unscarred - 2009. június 13. szombat, 07:00    
Rubicon Rock- A kocka el van vetve
A dallamos magyar valóság populárisabb metál vonalából jönnek a srácok, nem kis húzással.
Megéri ?ket meghallgatni, hisz, ha err?l az útról nem térnek le, akkor megvan az új dallamos metál reménység. Fogalmazhatnánk úgy is, ?k a jöv?, de ne legyünk szentimentálisak.
Reklám:
2003-ban alakult a banda, amely, mint megannyi fiatal formáció, több tagcserén keresztülment. Mostani felállásuk: Orbán-Ducos Tamás- ének; Horváth Imre-gitár; Molnár Gábor- basszusgitár; Magyari Péter- billenty?; Terdy Tamás-dob. Saját bevallásuk szerint az Edda és a Dream Theater között állnak, ami igaz is, de csak azért, mert a kett? között körül belül tíz milliárd banda van. Itt természetesen nem a technikai- ill. zenei képességekre gondolok. Amivel egyébként a srácoknál sincs semmi baj. Megtanultak zenélni, azt hallani hatszámos kislemezükb?l (egyébként letölthet? ingyen a honlapjukról). Külön szimpatikus, hogy bevállalták azt, amit kevés banda, vagyis a magyar szövegeket. Zenei stílusukra visszatérve, hogy konkrétan kijelentsük, hol is állnak, én valahová a klasszikus dallamos metál bandákhoz pakolnám ?ket, egy kis hard-rockos beütéssel, ami legf?képpen a gitártémákat jellemzi. Meghatározó egyébként a szinti- gitár összjáték végig a lemezen, de szerencsére nem szorítja háttérbe Tamás énekét. Dalszövegei populárisabbak ugyan, de nem buták. Minden zenész érti a mesterségét, külön nem is emelnék ki senkit. Úgy játszanak, ahogy egy dallamos metál bandától azt megkövetelné az ember. Igényes hangzású a lemezük is. Nincs is itt semmi baj.

Összegezve jó lett ez a kislemez. Érdemes számolni a srácokkal, akik egyébként a H.A.R.D. zenekar társaságában nyomulnak  hamarosan, majd megfordulnak az EMERGENZA tehetségkutatón is, és az OSSIAN el?tt is tolják a PECSÁ-ban. Ennyi referencia azt hiszem elég kell, hogy legyen. Drukkolok nektek srácok.

 
Több infó: www.rubiconrock.hu

 
Unscarred


Szólj hozzá a cikkhez