Firkin 2010.

2010. december 31. péntek, 11:30    

Az els? Firkin album a ’’Firkinful Of Beer’’ október 1-jén bearanyozódott. Az albumot 2010-ben Fonogram Díjra jelölték és a címadó nóta két komoly válogatáslemezen is helyet kapott (Almost St. Patrick’s Day (D) – Reedo Records, Világzene Itthonról (H) – Sony Music).

Reklám:

A második nagylemez november 5-én jelent meg WHUP! címmel a Pump Jump Records gondozásában és az Alexandra kiadó terjesztésével. Az album 14 dala Ausztria egyik legjobb stúdiójában került rögzítésre és reméljük az els? lemez sikereit követi.

A WHUP! TOUR keretein belül 2011-re a Firkin Amerikába, Kanadába, Németországba, Ausztriába és Svájcba is meghívást kapott. 

FirkinA 2010-es év zárásaként még két nagy bulit ad a zenekar. December 29-én a szombathelyi Illegál Fesztiválon (www.illegalfesztival.hu), december 30-án pedig Budapesten az EXIT Magazin el?szilveszteri buliján (www.agrund.hu) szerepel a banda.

Az év végének közeledtével ismét kiadásra került a FIRKIN MAGAZIN, amely a zenekar 2010-es évének egyfajta összegzése interjúkkal, szervez?i és rajongói véleményekkel, fotókkal. A magazin megtekinthet? és letölthet? innen.    Megosztás:
Címkék: Firkin
Szólj hozzá a cikkhez