Salvus - Szomorú tények...

2011. április 04. hétfő, 11:00    

Sajnálattal adjuk hírül, hogy zenekarunk gitárosa, Kokavecz András távozott a csapatból. András belefáradt a koncertezésekkel, és a zenekar produktumainak  népszer?sítésével járó küzdelmekbe, valamint más zenei környezetben is  szeretné a továbbiakban kipróbálni magát.

Reklám:

SalvusA rossz hírt még tetézzük azzal, hogy Krisztián is bejelentette távozási szándékát. Krisz másik zenekarában való részvétele, illetve a koncertek ütközése  miatt bármennyire is szeretné, de nem tudja folytatni a közös munkát a  Salvusszal.

Mindezen nehézségek ellenére eszünk ágában sincs földbe állítani a zenekart, s?t, a betervezett koncerteket sem mondjuk le, a megüresedett  helyek betöltéséig ugyanis Krisztián mellett Erdélyi Petya (Ad Astra,  Megazetor) barátunk fog kisegíteni minket. A fentiekb?l könnyen lesz?rhet?, hogy 2 gitáros hely is kiadó a zenekarban, ezért aki érez elég elszántságot és lelkesedést, és úgy gondolja, hogy a zenekar honlapján (www.salvusmusic.hu) foglalt kritériumoknak megfelel, bátran keressen minket az info@salvusmusic.hu email címen!

FB oldalunkon lemezkritika dömping: olvassátok, véleményezzétek!

SalvusSzólj hozzá a cikkhez