Nadir hírek

2011. szeptember 13. kedd, 11:06    

Üdv mindenkinek! A Nadir éppen több projekten is dolgozik: a készül? feldolgozás-album mellett az új sorlemezünk nótáit is írjuk.

Reklám:

A nyár folyamán baráti körülmények között elváltak Turbók Gergely basszusgitáros és a zenekar útjai. Ezúton is köszönjük neki azt a közel tíz évet, amelyet velünk töltött! Utódja Kósa Dániel lett, aki az Our Existence Is Punishment projektben is zenél az együttes egyes tagjaival, és aki az augusztusi Fekete Zaj fesztiválon mutatkozott be a Nadir tagjaként.

Nadir

Új kiadványunkon, amely egy speciális anyag – feldolgozás-album, ahogy a fentiekben is említettük – lesz, csupa elfeledett zenekar (Transport League, Monster Voodoo Machine, Strife, Gorefest stb.) egy-egy gyöngyszemét gyúrtuk át. Ezeket az együtteseket mind nagyra tartjuk és végtelenül tiszteljük, csak éppen nem olyan nyilvánvaló nevek, mint a Nadir f? hatásaként rendszeresen emlegetett formációk. Az anyag, amelynek címe „Undreground Heroes”, a nagyon közeli jöv?ben készül el és válik majd hozzáférhet?vé (ingyen letölthet? formában) a közönség számára.Szólj hozzá a cikkhez