Agregator - Az eredend? EP megjelenés

2012. április 28. szombat, 11:00    

Május 2-án jelenik meg új, Az eredend? cím? kislemezünk. A korong három dala - Egy nap a világ, Édenkelet, Festett lapok - a legutóbbi albumunk (Emberség) zenei vonalát követi, azzal a különbséggel, hogy itt már helyet kapott a Horváth Gáborral és Csóra Miklóssal tavaly meger?sített felállás pár új karaktere - a plusz vokálok és a dögös, rock'n'rollos szólók.

Reklám:

Hogy a hangzásra se lehessen panasz, a felvételek és a keverés ismét az Audioplanet stúdióban történt - s a Jaya Hari das hangmérnök által formába öntött anyagot Jens Bogren izzította tovább a svéd Fascination Street stúdióban - ahol olyan zenekarok masterei készültek, mint a Paradise Lost, Amon Amarth vagy a Katatonia.

Agregator
A kislemez Egy nap a világ cím? dalához készült videoklip premiere ezúttal egyszerre történik majd a dalok megjelenésével. A klipet Sánta Balázs és a Soulvision Arts stábja készítette - velük dolgoztunk a Gyökerek nélkül és a Zuhanás esetében is. Ezúttal még jobban kitettek magukért - a video színvilága és a történet újszer? megközelítése egészen egyedi módon festi meg a dalszöveg cinikusan sötét dekadenciáját. A klip az Artisjus Zenei Alapítványának támogatásával készült, ezúton is szeretnénk megköszönni nekik a számunkra nyújtott segítséget! 

A dalok és a klip május másodikán jelennek majd meg - további részletek a weboldalon (www.agregator.hu) és a Facebook oldalunkon lesznek elérhet?ek. De hogy kicsit könnyebb legyen a várakozás, a youtube-on már van egy kis ízelít? a nótákból:

Él?ben pedig a következ? helyszíneken találhattok majd meg minket:

2012. április 28. - Tokodaltáró, Klub Hungarikum
2012. május 4. - Tatabánya, Roxxy Music Café
2012. május 10. - Budapest, A38 hajó - PestiEst tet?terasz
2012. május 19. - Brno (CZ) - Klub Melodka
2012. május 25. - Pannónia Fesztivál    Megosztás:
Szólj hozzá a cikkhez