Alcohol - Betiltott videoklip?!!!

2013. március 10. vasárnap, 11:59    

Tavaly decemberben jelent meg az Alcohol zenekar legújabb videoklipje, ami „Semmilyen rendszer” címre hallgatott. A dal nyers és szókimondó szövege mellett sem lehet könnyen elmenni, viszont a képi világban úgy néz ki, hogy többen megbotránkoztak, mivel a legnagyobb videomegosztó csatornáról is törölték a klipet.

Reklám:

Pontosan hogyan, miért és mi történt? Az Alcohol frontember, Csövi nyilatkozott nekünk ezügyben: „ Nyilván tudtuk, hogy felháborodást fog kelteni a dal és a video egyaránt, de eddig sem és ezután sem fogjuk semmilyen rejtett „leped?” alá bújtatni az olyan jelleg? mondanivalónkat, aminek épp a nyers és szókimondó része a lényege, hiszen pont olyan dolgokról, „emberekr?l” szól a dal, akik ezt teljes nagy titokban, mérgezett cukorkaként próbálják osztogatni. A video elt?nt, tiltsák be! Bekaphatják!” …..Kérdésünkre ennyit válaszolt Csövi.

Alcohol

A zenekar hamarosan új videoklippel rukkol el?, amiben jó néhány neves zenész szerepel majd és egyfajta Rockhimnusz jelleg lesz a frontember elmondása szerint. A dalt még meglehet hallgatni az alábbi linken: http://www.youtube.com/watch?v=-ya3d6F08Dw    Megosztás:
Címkék: Alcohol
Szólj hozzá a cikkhez