Új videóval jelentkezett a The Last Charge

2013. március 25. hétfő, 11:00    

A tavaly szeptemberben napvilágot látott második The Last Charge nagylemez, a német Beatdown Hardwear gondozásában megjelent Straight Outta Nowhere dalaihoz már a második videó készült el a hét folyamán.

Reklám:

A tavaly debütált címadó építkezéses klipje után most a Fuck Shit Up kapott egy fekete-fehér kisfilmet, ami bemutatja a srácok egy napját, miközben ?ket legjobb barátaik veszik körül.

The Last Charge

A zenekar persze továbbra sem áll le: a The Last Charge a mostani hétvégét Nagy-Britanniában tölti, ahol minden este máshol játszanak majd olasz barátaikkal, a már Budapesten is bizonyító No Second Chance-szel. Szombaton épp a leedsi Don Fest f?zenekarai lesznek, ahol az angol színtér-színe java (Desolated, Trial & Error, Outlived, stb.) mellett a német Cunthunt 777, a belga Vicious, valamint az Ingested is színpadra áll majd a hazai banda el?tt. Majd a Ködös Albionból hazatérve március 26-án a Dürer Kert kistermében ad ingyenes koncertet a TLC egy angol zenekar, a Honour Your Pain megvendégel?jeként, ahol a Fateful Strike melegíti be az eleve fülledtnek ígérkez? hangulatot: a beatdown szerelmeseinek kihagyhatatlan lesz az este.



Szólj hozzá a cikkhez