Eclipse of the Sun a VOLT-on!

Dani - 2013. július 04. csütörtök, 15:00    

A székesfehérvári power-doom metalban utazó Eclipse of the Sun szombaton egy igazi, hamisítatlan metal koncertet ad a VOLT fesztiválon.

Reklám:

Ugyan az idei VOLT nem mondható egy kimondott metal fesztiválnak, a 2013-as Éter Fesztiválon második helyezést elért székesfehérvári doomsterek, az Eclipse of the Sun tagjai mégis mindent megtesznek majd azért, hogy azok a rockerek, akik tiszteletüket teszik a jöv? heti, soproni fesztiválon, egy igazi doom metal bulit kapjanak az arcukba.

A zenekar Facebook oldalán egy eseményt is létrehoztak, az alábbi szöveggel:

"Ugyan az idei VOLT Fesztiválon nem a METAL zenén lesz a hangsúly, az Éter Fesztiválon elért helyezésünknek köszönhet?en mi mégis becsempészünk egy kis szimfonikus doom metalt az idei felhozatalba!
Örülnénk neki, ha minél többen eljönnétek megnézni minket, megmutatván ezzel, hogy igenis van igény a kemény zenére egy ilyen fesztiválon is!
Hogy pontosan hány órakor és melyik színpadon kerül majd sor a szombati apokalipszisre, még számunkra is rejtély, de amint tudni fogjuk, szólunk!

Addig is kérünk titeket, segítsétek a zenekart és a doom metal azzal, hogy ha tudtok olyan embereket, akik ott lesznek a VOLTon szombaton, meghívjátok ?ket erre az eseményre! Bullet for my valentine rajongók el?nyben. :)
Köszönjük!
Doom on!"


https://www.facebook.com/events/640784189267457/Szólj hozzá a cikkhez