Cathedrals of Doom

Dani - 2013. december 03. kedd, 07:00    

Cathedrals of DoomDecember 13-án pénteken jelenik meg a székesfehérvári Eclipse of the Sun zenekar által létrehozott Cathedrals of Doom cím? ingyenes, nemzetközi doom metal válogatás.

Reklám:

"Körülbelül egy éve pattant ki a fejünkb?l az ötlet, hogy els?sorban külföldi bandákkal karöltve létrehozzunk egy igazán súlyos doom metal válogatást. Igyekeztünk olyan zenekarokat találni, akik nem csak emberileg, de zeneileg és min?ségileg is értik ezt a stílust, és akik mindenképpen megérdemelnék, hogy nagyobb ismeretségre tegyenek szert, akár a magyar közönségnél is.

Így jött létre – több hónapos szervezés eredményeként – a Cathedrals of Doom válogatás, melyen öt különböz? nemzetiség? együttes dalai lesznek hallhatók: kilenc valódi doom metal gyöngyszem, a stílus mindenféle ágából, a német epic doomtól a máltai gothic doomon át a brazil death-doom metal dalokig. Reméljük, hogy nagyon sokan meghallgatják majd ezt az albumot, hiszen azon túl, hogy rengeteg munka van benne, hiszünk abban, hogy nagyon jó zenekarokat és dalokat sikerült rá összeválogatnunk.

És hogy mi is hozzátegyünk valamit az izgalomhoz: két dalunkat is újrahangszereltük és újrakevertük, hogy azoknak is érdekes legyen, akik már ismerik a számainkat.

A Cathedrals of Doom válogatás Luca és a boszorkák napján, azaz 2013. december 13-án pénteken jelenik meg, s lesz letölthet? a www.cathedralsofdoom.wix.com/vol1 oldalról, ingyen!

– Az Eclipse of the Sun legénysége –”

További infók:

www.cathedralsofdoom.wix.com/vol1
www.facebook.com/cathedralsofdoom
www.youtube.com/watch?v=3IV7upl-jrA (trailer)Szólj hozzá a cikkhez