Magor - Új klip és új dal a gyermekekr?l

2014. július 23. szerda, 16:37    

Itt a Magor zenekar új videoklipje! A klip a terv szerint ?sszel megjelen? Magor nagylemez egyik dalához készült, amelynek címe Fontosabb, mint az életem.

Reklám:

„A klipes új dalunk témája a gyermek, hiszen hárman is boldog édesapák vagyunk a csapatból. De ha neked a dalról a párod, a sör vagy bármi más jut eszedbe, az sem baj!" - mondta a nótáról az üvöltéssel és tiszta énekkel, modern aprítással és klasszikus ikergitáros témákkal is operáló metalbanda torka, Speck Roland. „A klipet egy koncertfotós barátunk, Radó Norbert (in-visible.hu), valamint Telek Dániel készítették. A hangfelvétel a Super Size Recordings Stúdióban készült Brucker Bence kezei alatt.”

Magor

Eddig két EP-t és három videoklipet mondhat magáénak a csapat, számos hazai, illetve határon túli fesztivál és klubfellépés, valamint egy Tankcsapdával közös turné áll a hátuk mögött. A dal a jelenleg még készül? els? nagylemezükön szerepel majd, a klipmegjelenés aktualitását pedig a lemezel?zetes nyári turnéjuk adja.

A Magor a nyár folyamán az alábbi helyeken csíphet? el:

július 27: Balatonszemes, Rockpart, Fesztivál Aréna
augusztus 9: Jászberény, Corner udvar
augusztus 16: Recsk, szabadtér
augusztus 29: Szeged, SZIN, SZINtér
augusztus 30: Kolárovó, Szlovákia

További információkért kövesd a csapat oldalait: www.magorzenekar.hu www.facebook.com/magorzenekarCímkék: Magor, új videoklip
Szólj hozzá a cikkhez