A Track deszkáin zúzott a Road

2016. június 28. kedd, 09:50    

Az idei nyár egyetlen pesti Road koncertjének lehettünk szem, illetve fültanúi szombat este a Barba Negra Track-ben. Érdemes volt korán érkezni, nem csak az első sorban való helyfoglalás miatt. A legkorábban érkező 300 vendéget egy sörrel ajándékozták meg, ezen kívül egy nagyszerű előzenekart is hallhattunk.

Reklám:

A közönséget az egri AllSuckAll fűtötte be. Azt érdemes megjegyezni, hogy még friss csapatról van szó, és máris saját számokkal bizonyíthattak a Track színpadán. A zenekar nevéhez köthető egy szóvicc, így lehet összekötni az AllSuckAll nevet az álszakállal. A koncert előtt és közben egy hölgy álszakállakat osztott a közönség soraiban, így mindenki szakállban tombolhatott, ha úgy tartotta kedve. A srácok még ezen kívül is gondoltak a közönségre, néhány színes felfújható gitár, és több logóval ellátott pengető is gazdára talált. Biztosan fogunk még hallani a csapatról, és kíváncsian várjuk róluk az újabb híreket!

Egy gyors átszerelés után a Road robbantotta fel a színpadot, és a közönség is aktívan kivette a részét a buliból. A zenekar a Trackes buli előtti két estén is koncertezett, de így is teljes erővel odacsaptak, és egy felejthetetlen koncertet adtak.  Az idei évük eddig is sikeres volt, hiszen a M.A.T.T. lemezük platinalemez lett, és teltházas koncerteket tudhatnak maguk mögött, a Trackbe is szép közönséget sikerült csábítaniuk, még egy ilyen meleg napon is.

Már csak az eljátszott dalok miatt megérte ezen a napon a Road koncertjét választani, régebbi és újabb szerzeményekben sem volt hiány, és a közönség hangereje arra utalt, hogy mindenki jól érezte magát. Egy ilyen műsorral nem is meglepő:

Kettő bennem az én / Megint nyár / Húzom a kardot / M.A.T.T. / Egyszer élünk / Ne mondd  / Nem elég / Kígyóméreg / Egy kő lesz a jeled / Fojts meg a sötétben / Aki szabad / Világcsavargó / Jó hely / Nem kell más / Lehetnék / Részeg ének / Az Isten állatkertje / Visszahárom / Túlzó kámfor illat / Ha bírod még / Egy család vagyunk

A Részeg ének című dal is sokaknak emlékezetes maradhat, ugyanis a zenekar ekkor sörrel jutalmazta azokat, akik az első sorokban kellő hangerővel énekeltek. A szerencsések persze önzetlenül megosztották jutalmukat másokkal, ezzel is bizonyítva, hogy a Road rajongói tábora egy nagy család.

A koncertre jöttek kicsik és nagyok, ráadásul nem csak magyarok látogattak el, a zenekar svéd rajongói közül is többen tiszteletüket tették, így akár azt is mondhatjuk, hogy ez valóban egy nagy családi buli volt. Egy olyan este, amin mindenki együtt énekelt, a közönség együtt élt a zenekarral, egy kicsit mi is csavarogtunk a világban, egy kicsit megőrültünk, és persze drukkoltunk, mert egy ilyen nagy koncerten, ennyi emberrel nem maradhat el az sem, hogy messziről is kimutassuk a magyar sportolók felé a támogatást. A nézőteret egyszer ellepték a piros, fehér és zöld papírcsíkok, egyszer pedig kaptunk aranykonfettit, ezek mind nagyon látványosak voltak, igazi ünnepi hangulat uralkodott rajtunk.

Road

A koncert végén a szerencsésebbek pengetővel, dobverővel vagy setlisttel gazdagodtak. A hangulat leírhatatlanul jó volt, ezt a koncertet meg kellett élni, az, hogy nagyszerű volt, ide most kevés.Szólj hozzá a cikkhez