Deadline fesztivál - 2017.06.10. Kisfalud

zotyka - 2017. május 30. kedd, 04:53    

Első alkalommal kerül megrendezésre a Deadline fesztivál!

Reklám:

Idén első alkalommal rendezi meg a Deadline fesztivált a kisfaludi Halász vendéglő területén, a Deadline zenekar, ahol már sok neves fellépő tette tiszteletét.
A fesztivál fő célja évről évre megújulni, a környéken vagy akár országban található feltörekvő zenekarok megismertetése a közönséggel, idővel akár egy-egy ismert zenekar felléptetése.
Főként a feltörekvő zenekaroknak szeretne fellépési lehetőséget biztosítani a rendezvény, hogy legyen egy olyan kezdeményezés, ahol meg lehet ismerni azokat a zenekarokat, akik akár a jövő zenekarai is lehetnek.
Első alkalommal három fellépő fogja biztosítani a közönségnek a felhőtlen szórakozást.
A fesztivál mögött álló Deadline zenekar, a Magnetica - Metallica tribute, és az Eve Six.
A szervezők bíznak benne, hogy sikeres lesz a rendezvény, és évről évre újra megrendezésre kerülhet az esemény, amely egyre nagyobb lesz, több fellépővel, hosszabb műsorral, és akár több napon át tartó koncertekkel örvendezteti majd meg az ide látogató közönséget!
A fesztivál 2017.06.10-én első alkalommal ingyenes lesz a szervezők döntése alapján, a Deadline zenekar facebook oldalán lehet visszajelezést adni, ha valaki szeretné a három zenekar társaságában tölteni az estét.
www.facebook.com/dincest

Deadline fesztiválSzólj hozzá a cikkhez