Rozsda - Októberben jön az észak-magyarországi metálbanda első nagylemeze

cobalage - 2017. október 12. csütörtök, 07:00    

Év elején jelent meg a Rozsda bemutatkozó EP-je „Másképp lesz minden” címmel. A csapat körbe is vitte a lemezt az országban, a SkalaZoo Víz Tavaszi Turné 2017 keretei között mutatták be az anyagot az Akela és az Alcohol zenekarok társaságában. Most pedig egy hamarosan érkezik első nagylemezük "Mozdulj meg" címmel.

Reklám:

Az idei 12 állomásos SkAlAzoo-Víz 2. országos turnéra való felkészülés közepette a rendszeres próbák mellett a srácok belevágtak a stúdiómunkába és elkezdték rögzíteni első nagylemezük dalait. A korongon összesen 8 track található majd, a megjelenésre pedig valamikor októberben számíthatunk. Az új dalok egyikét már be is mutattak online elérhetőségeiken, a „Fortuna” című tételt itt meg is hallgathatjátok:

https://soundcloud.com/rozsdazenekar/fortuna

A Rozsda 2017 augusztusában az országos Öröm a zene tehetségkutató érsekvadkerti állomásáról első helyezéssel a döntőbe jutott, amely a Budapest Music Expo 2017 keretei között kerül majd megrendezésre októberben a Hungexpo területén.

Ha élőben is hallani szeretnétek az új lemez dalait, kiváló alkalom erre a 12 állomásos őszi-téli SkAlAzoo-Víz 2. országos turné, ahol idén is az Akela és az Alcohol állandó vendégeként lépnek majd a színpadra.

A Rozsda zenekar elérhetőségei:

Facebook: https://www.facebook.com/rozsdazenekar/

Bandcamp: http://rozsda.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCx_p_6tLQT14zZxaPC9o42g

Instagram: https://www.instagram.com/rozsdazenekar/

SoundCloud: https://soundcloud.com/rozsdazenekarCímkék: Rozsda
Szólj hozzá a cikkhez