Megjelent a Skore első nagylemeze

2017. november 13. hétfő, 07:00    

A 2015-ben megjelent kislemez óta a szegedi SKORE zenekar nagy erőkkel dolgozott első nagylemezük koncepciójának kialakításán, hangzások megtalálásán, valamint a tartalmon, mondanivalón. Így jött létre a Missing Chapter, ami a maga 40 perces játékidejével a zenekar új oldalába ad betekintést.

Reklám:

Az albumot Szegeden, a Miracle Sound (korábban Black Hole Sound) stúdióban vette fel a banda, Vári Gábor (Dystopia) közreműködésével, az egyes dalokhoz tartozó szöveges videókat pedig Rivasz Gergő készítette, illetve ő utómunkázta a borító alapjául szolgáló fotót is.

Hangzásvilág, szövegek:

Az eddigi hanganyagainkon a zenekar egyik oldala – keményebb, mocskosabb oldala mutatkozott meg, ezekhez képest most egy kicsit eltérőbb stílust hallhatunk progresszív zenei elemekkel, sokszínű érzelmi palettával. Találunk majd blues-os gitárokat, pszichedelikus hangzásokat, szinti témákat, rock-metál riffeket, és előkerül a ”jó öreg”mellotron hangzás is.
Az új lemezünk középpontjában egy fiktív karakter áll, akinek belső változását kísérhetjük végig az album hallgatása során. Szó van felelősségvállalásról, érzelmi felnövésről, a szülők haláláról és a tudattalanunk bugyrairól is.

Skore, Missing Chapter LP (2017)
01 – Prologue
02 – Lose Myself To You
03 – A Rebel Boy
04 – Relentlessly High
05 – Growing Up To You
06 – Dark Twin
07 - Epilogue

A lemez meghallgatható a zenekar Bandcamp oldalán valamint Youtube csatornáján, ezen kívül hamarosan elérhető lesz a legtöbb online streaming szolgáltatónál (Spotify, iTunes, Deezer, Amazon, Soundcloud stb.)

A zenekar az év végéig a következő helyeken mutatja be a Missing Chaptert:


dec. 1 – Békéscsaba, Narancs Rock Klub

Ha szeretnéd követni a zenekarral kapcsolatos híreket, eseményeket, kövesd a Facebook oldalunkat:
https://www.facebook.com/skoreband/Szólj hozzá a cikkhez