Angertea - Utolsó klip a Snakes lemezhez

2017. december 18. hétfő, 13:19    

2016 március 15-én jelent meg az Angertea zenekar ‘Snakes in Blossom’ című ötödik nagylemeze.

Reklám:

- Konkrét célunk volt, hogy minél több dalhoz készítsünk valami videót, vagy klipet a YouTubera, és ezeket két-három havonta adagoljuk a publikumnak. Most érkeztünk el a záró kliphez, innentől új fejezet indul a zenekar történetében.

Miguel babázik márciusig, de onnantól elkezdünk mozgolódni. Lesznek koncertek az ország határain belül, és kívül is. Emellett a nyáron két fesztivál már biztos. És közben nagyban folyik a munka a következő kiadványunkon, ami egy különleges akusztikus nagylemez lesz, és 2018 őszén fog megjelenni világszerte.

Líbel Robi barátunk készített a 'The Song for Vengeance' című dalunkra egy érdekes videót. Szabad kezet adtunk neki minimális instrukciókkal. Végül Miklós Zoli csinált feliratot rá, mert úgy gondoltuk, hogy a dalszöveg annyira beteg, és vicces, hogy ezt mindenképp ki akarjuk hangsúlyozni. A klipet sokféleképpen lehet értelmezni, mindenki vonja le maga a következtetést… :) Amúgy szövegileg egy igazi düh-himnusz. Nyilván nem kell komolyan venni, sőt, szándékosan van túltolva benne a brutalitás. Tuti, hogy mindenki számára létezik olyan ember, akit legszívesebben kidobna az ablakon… Egy ilyen személyről szól a dal.Címkék: Angertea
Szólj hozzá a cikkhez