The Jet Buzz kislemez megjelenés és lemezbemutató koncert

2018. október 15. hétfő, 07:16    

Megjelent a The Jet Buzz zenekar debütáló kislemeze digitális formátumban, a Mr Eugene (b oldalon a To A Friend-del). Mindkét dal szövegét ausztrál költők, James MacAuley és Kenneth Slessor versei adják. A zenekar garázs punk-os hagzása mai modern környezetbe helyezi ezeket a verseket, azok karaktereivel és illúzióikkal.

Reklám:

Mr Eugene egy baljós alak, aki egy olyan módszert dolgozott ki, hogy "lerombolja a világegyetemet, szétválasztva az okot a hatástól, hogy minden vágyunkat olyan következmények kövessék, amelyekre nem számítottunk".
A To A Friend, arról szól, hogy a barátod miért a barátod (mert például az asztal alatt lehet vele inni), és az ütős hangzás pedig arra utal, hogy a dalban szereplő barátok egy punk rock koncerten vannak. A To A Friend youtube linkje:


A The Jet Buzz az utóbbi években rendszeresen koncertezik Budapesten. Kezdetben többnyire a '77-es punk korszak klasszikusaval. A zenekar most saját dalainak írására összpontosít. A banda youtube csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCIthnGMvFdKSrs1uRyp54Rw?view_as=subscriber

Lemezbemutató koncert 2018. október 19-én, pénteken, 20:00-kor a Gólyában (Budapest, Bókay János u 34). Az estét nyitja a magát gasztroszörfként aposztrofáló Fit Fat, majd jön a The Jet Buzz. A koncertek után DJ Selector Desmond Schlekker és Thelma & Louise pörget jó zenéket.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1894034334045047/

A kislemez elérhető 68 internetes áruházban. Néhány link a legnépszerűbbekhez:

https://open.spotify.com/album/6ZgARhTs6Cf8AKV80DR4ng
https://www.deezer.com/hu/album/74982332
https://itunes.apple.com/hu/artist/the-jet-buzz/1438302048?l=hu
https://play.google.com/store/music/album/The_Jet_Buzz_Mr_Eugene?id=Burxayjudwraa6egxcbx365ouyi&hl=en_GB    Megosztás:
Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez