Év végi búcsú, hírek a Subscribe zkr háza tájáról!

2006. december 15. péntek, 09:59    
SUBSCRIBE:
Dec. 16.- Veszprém
Dec. 19.- Süss Fel Nap (Guilty Parties)
Dec. 22.-Gödöllõi Trafó!!!
Reklám:
E három koncertdátummal szeretnénk hozzájárulni az amúgy is felfokozott év végi hangulathoz, és egyúttal köszönetet mondani nektek, amiért lassan 8 éves fennállásunk eddigi legsikeresebb évét zárhattuk. Külön öröm, hogy végre muzsikálhatunk egyet Dec. 16.-án szombaton a VESZPRÉMi zsûrinek is, hiszen nekik eddig még nem tettük tiszteletünket. Az est pompáját emeli, hogy vendégünk nem más lesz, mint a THE BUTTHOLES, és a SHELLBEACH, akikrõl hallani s mondani egyaránt csak jót lehet.
 
Ezt követõen Dec.19.-én kedden újfent vörösre festjük a SÜSS FEL NAPot, a RAGE TRIBUTE-tal idén utoljára a LABAND és a SOUNDSHINE társaságában.
 
Végül pedig karácsonyi ajándék gyanánt egy GÖDÖLLÕI TRAFÓs SUBSCRIBE bulival lepjük meg a Pesten és környékén lakókat Dec.22.-én Pénteken az év utolsó tanítási napján!!! Vendégeink: Nazca, Eat My Bones.
 
Még egyszer köszönet a sok csodás koncertélményért, jövõre pedig mire beköszönt a nyár, mindenki boldog tulajdonosa lehet az elsõ subscribe DVD-nek és az új nagylemeznek! De addig is boldog karácsonyt és zenében gazdag újévet belétek!

 
Üdvözlettel, SUBSCRIBE
 
subscribe@subscribe.hu
www.subscribe.hu
www.myspace.com/subscribe
www.bprnr.com


Szólj hozzá a cikkhez