Itt az “Elmúltál”, egy barátságosabb videó a C.A.F.B.-től

rocketqueen - 2019. március 13. szerda, 21:32    

Új, szokatlanul vidám, szinte már barátságos hangulatú zenés videóval jelentkezett a jövőre három évtizedes jubileumát ünneplő kultikus hazai punkbanda.

Reklám:

C.A.F.B.

A friss klip a legutóbbi hivatalos C.A.F.B. nagylemez (C.A.F.B.-CAFB 2017) egyik lazább dalára, az “Elmúltál” című trackre, a dobos Urbán Laca ötlete alapján készült, a kamerák pedig most is, ahogy ezt már megszokhattuk, a világ két, egymástól igencsak távoli pontján forogtak: budapesti és Siettle-ben rögzített felvételekből állt össze a nosztalgiázós feelinggel játszadozó szám kisfilmje. Ráadásul úgy tűnik, hogy ez a nóta, az “Elmúltál”, a csapat egyik nagy kedvence lett, hiszen jelen állás szerint a készülő bakelit lemezre is felkerül majd.

Az “Elmúltál” videója:

Ám nem csak ez az egyetlen hír a Szakácsi Greg által szervezett bandától, hiszen a C.A.F.B. néhány klasszikusnak mondható régi nagylemeze is most jelent meg újra, immáron digitális formában – a “Minden-ható” című korong pedig új keverést is kapott. Ennek egyik jól ismert, klasszikus dalára – hogy melyikre, az egyelőre még legyen meglepetés - készül a zenekar következő videoklipje is, a premiert április 3-ára tervezik. A 2019-ben remaszterizalt és újra kiadott “Minden-ható” kísérő klipjeként megjelenő videóba nagyrészt koncertfelvételek kerülnek majd, méghozzá a C.A.F.B. 2017-es és 2018-as nagysikerű budapesti bulijairól néhány kocka – ezeken a koncerteken a 90-es évek legendás punkhullámját elevenítették fel, karöltve többek között a Hétkoznapi csalódásokkal és a szintén alapvetésnek számító Prosecturával. Az új lemez és a klipek munkálatai mellett a C.A.F.B. 2019-ben újra koncertezni készül, a pontos dátumokról azonban cask később adnak infót. Annyi azonban biztos, hogy a zenekar a 2015 óta újra működő, a legendás punk korszakban sikeressé vált, klasszikus felállással lép majd színpadra.

További információ:
https://www.facebook.com/CxAxFxB/Címkék: CAFB, Punk, új videoklip
Szólj hozzá a cikkhez