The End Game címmel megérkezett az amerikai Vented szupergroup új klipje!

2022. augusztus 03. szerda, 07:00    

A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D'Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger/Sexual Education) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

Reklám:

A nagy sikerű 'Requiem For Myself' debütáló dalt követően most itt van a 'The End Game' címet viselő második single, ami egy hamisítatlan groove-szörnyeteg a közelgő 13 dalt tartalmazó 'Cruelty And Corruption' nagylemezről, melynek producere a francia HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba...stb) volt a maintenoni Vamacara Studióból. A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex-Slipknot/Vimic/Sinsaenum) a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján és a ő látható a klipben is. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott az egykori Slipknot alapító dobos mentalitása és útmutatása.


The End Game klip link:

Sean Zatorsky (énekes) az alábbiakat nyilatkozta a dal kapcsán:
"A dal központi témája egy halálos játékról szól, melyben minden törékeny egyensúlyban van. Egy rossz döntés vagy mozdulat könnyedén a pusztulás szélére sodorhat!"

Vented

Majd Hájer Gergő (gitáros) tette hozzá:
"Alapvetően a 'The End Game' című tétel egy bónusz dal lett volna a lemezen, de a felvételek végére úgy éreztük, hogy annyira erős lett a végeredmény, hogy inkább egy klipes dalra avanzsálódott. Sajnos Joey már nem hallhatta ezt a track-et, hiszen a halála után íródott, viszont az atmoszférája végig velünk volt a dalszerzés folyamán. Szóljon az ő emlékére ez a dal!"

Simon C. Bondar (billentyűs, sampleres) pedig így folytatta:

"A track iszonyatosan groove-os és brutális, amit Sean a védjegyének számító felemelő refrénnel koronáz meg. Austin dobjátéka teljesen új szintre emelte a dalt, a demókhoz képest! Egy rendkívüli dobossal visszük tovább Joey örökségét!"

Austin D'Amond (dobos) pedig az alábbiakkal nyugtázta:
"Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a srácokkal együtt zenélhetek. Elmondhatatlanul durván szól ez a lemez, amit összeraktunk. Olyan, mint amikor meghallottam az első Slipknot korongot..."Címkék:
Szólj hozzá a cikkhez