Vented: Érkezik a Cruelty And Corruption vinyl kiadása!

2023. április 18. kedd, 07:00    

A "Cruelty And Corruption" címet viselő, nagysikerű debütáló nagylemez CD kiadásait követően, Május 5-én érkezik a Vented limitált vinyl kiadása a Metal.hu gondozásában, egy ehhez a megjelenéshez dukáló új maszterrel egyetemben, ami a francia producernek, HK Krauss-nak (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba...stb) köszönhető, a maintenoni Vamacara Studio-ból.

Reklám:

Vented

HK Krauss (a lemez producere és hangmérnöke) az alábbiakat fűzte hozzá a vinyl megjelenéshez:

- Alapvetően a zene jellegét tekintve semmiképp sem akartunk egy műanyag, túl modern hatású megszólalást kapni már a CD maszternél sem. Azt akartuk, hogy az élő zene érzete domináljon, átjöjjenek azok az érzelmek, amiket rejtenek a dalok és szónikusan úgy üssön, ahogy azt manapság elvárják a hallgatók. A vinyl megjelenéshez készült maszterrel pedig egy még részletesebb formában hallhatjátok a korongot, mint eddig!

Majd Sean Zatorsky (énekes, dalszövegíró) folytatta:

- Rendkívül örülök, hogy a kiadónk lehetővé tette, hogy a "Cruelty And Corruption" vinylen is megjelenhet! Elképesztő belegondolni, hogy mennyi minden történt az elmúlt 2 évben, mióta összeálltunk Gergővel. Számos hátráltató tényező és tragédia után véghez vittük a lemezmegjelenést kétféle CD kiadásban és most jön egy káprázatos, 180 grammos arany/fekete splatter vinyl kiadás. Alig várom, hogy a kezemben tartsam és a tű alá tegyem a korongot!

Videóüzenet:

https://youtube.com/shorts/FRpP4OTISJ4?feature=share

Végül pedig Hájer Gergő (gitáros, dalszerző) tette hozzá:

- Elképesztő, hogy mennyi szeretetet és támogatást kaptunk a lemezmegjelenés óta, mind a hallgatóság, mind pedig a szakma felől, világszerte. Nélkületek nem jöhetne most létre ez a vinyl megjelenés! A bakelitnyomáshoz készült új maszter fantasztikus! Még mélyebbre kalauzol titeket a részletekbe, őszintén ajánlom mindenkinek.

"The End Game" klip:
https://youtu.be/RjEROy4nfY4    Megosztás:
Címkék: Vented, vinyl
Szólj hozzá a cikkhez