Devoid - Shards EP és új Klip megjelenés

2023. november 15. szerda, 07:00    

Megjelent a győri Devoid zenekar legújabb ep-je „Shards” címmel, amely 3 számot tartalmaz.

Reklám:

Az anyaggal párhuzamosan megjelent egy klip az ep nyitódalára a Defying in Pride-ra.

A videoklip linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=VXLWgVVziWI

Az EP streamelhető:

https://open.spotify.com/album/380ggWb7WpRzld2serBqwD

Waldmann Szilárd énekes a következőket mondta az EP kapcsán:

„Megint történt annyi negatív dolog a világban, hogy érdemes volt megzenésíteni a mi megközelítésünkből. Az anyag elsősorban az ide importált kultúrharc hatásait boncolgatja, ami már a mi mindennapjaink része is évek óta és annak társadalmi hatásait veszi górcső alá. A korábbi ep. progresszívabb jellegétől elmozdultunk talán a második nagylemezünk irányába és ez egy nyersebb tömörebb anyag lett.”

Devoid

A zenekarról:

A győri Devoid zenekar 2018-ban alakult és még ebben az évben kiadásra került az első Self Titled EP-jük. Az anyag kiadása után a zenekar számos tagcserén átesett. A 2020-ban kiadott ’Fake Gleam’ névre keresztelt nagylemez megjelenésével már megszilárdult felállással koncerteztek az ország számos területén.

A 2021-ben kiadott ’Dusk’ a zenekar második nagylemeze már mérföldkőnek számított a zenekar életében, ugyanis a hazai szaksajtó pozitív visszhanggal üdvözölte a kiadványt.

2022-ben a zenekar közel 100 koncerten túl szerződött a Metal.hu kiadóval és az Ő gondozásukban jelentették meg ’Parallel Realities’ névre keresztelt 5 számos EP-jüket.
A zenekar 2023 évében a ’No Martyr Collective’ zenei kollektíva által megálmodott turné keretében kezdte járni az országot és mellette rögzítette, majd kiadta a ’Shards’ névre keresztelt 3 számos EP-jét is!

Facebook: https://www.facebook.com/devoidofeverything
Instagram: https://www.instagram.com/official_devoid/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@devoidmetal
Youtube: https://www.youtube.com/@devoid8491Szólj hozzá a cikkhez