Itt az új Necropsia dal - Idegen

2023. december 22. péntek, 07:00    

Egy éve, hogy a debreceni Necropsia újra aktív, sőt majdnem teljes a klasszikus felállás, hiszen Virág Zoltán Ales, Oroszi Tibor Rossi, Pósafalvi Krisztián és Szilágyi Pisti ismét a fedélzeten. Bodnár Zsolt Böske nem akart részt venni az újjáalakult csapatban, így a jubileumi koncertekre Horváth István Pityesz ugrott be, majd 2023 szeptemberétől a korábban a Szegből és a Molto-ból ismert Katona Péter lett a frontember.

Reklám:

Az idén októberben debütált Kövek a zsebben című új dal már Peti tolmácsolásában jelent meg, most pedig itt a folytatás, az Idegen. Ez volt az első dal, amely közel húsz év elteltével megszületett. Sokkal komolyabb, nehezebben emészthető tétel, mint a Kövek a zsebben, ezért úgy gondolta a csapat, hogy ez a második bemutatásra kerülő dal legyen. Mivel a zenekar tagjai életvitelszerűen elég messze élnek egymástól, így hagyományos klipet most sem kapunk, viszont készült egy vizuál, amely jól alátámasztja a dal mondanivalóját.

Necropsia

Fontos elmondani, hogy a Necropsia megtette a jubileumi nosztalgiaköröket és a jövőjét új dalok írásával, új lemezek megjelentésével képzeli el. Természetesen a koncertek gerincét továbbra is a Mélység és a Magány rítusai albumok dalai adják. December 28-án a Roncsbárban Debrecenben, december 29-én pedig az Instantban Budapesten látható élőben a Necropsia. Mindkét este a Blackhoney és a Hatred Solution melegíti be a közönséget. Jegyek még kaphatók a Tixa jegyhálózatában.

Idegen új dal YouTube linkje:

Kövek a zsebben új dal YouTube linkje:

 

Roncsbár Debrecen esemény:
https://fb.me/e/1l0soMzIz

Instant Budapest esemény:
https://fb.me/e/1jTsUPhr5

 

YouTube feliratkozó link:

https://www.youtube.com/channel/UCdKzScnSP0X9KrwwgmOZZLA?sub_confirmation=1

 

9230 Jubileumi koncert YouTube lejátszási lista (önálló dalok): 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLOU9rcjPM4THsNNC9YsdVfLeltfUsLm04

 

Necropsia közösségi oldalak:

https://www.facebook.com/necropsia9230
https://www.instagram.com/necropsia9230
https://www.youtube.com/@necropsiazenekar
https://www.tiktok.com/@necropsia9230Címkék: Necropsia, új dal
Szólj hozzá a cikkhez