Új album a Round Nine zenekartól

2009. január 24. szombat, 07:00    
Új albummal, új klippel és az elmaradhatatlan lemezbemutatóval hozakodott el? a 'Round Nine zenekar!
Reklám:
A 2007 tavaszától koncertez? budapesti 'Round Nine (exwoodfish) zenekar elkészítette els? lemezét saját kiadásban. A zenekar hangzásvilágát a dinamikus, funkys-latinos ritmusok mellett, a karakteres n?i hangok által megszólaltatott, a soul és a blues énekdallamok jellemzik. A kezdeti tagcserék és az összecsiszolódás fázisa után olyan jól táncolható, populáris zene született meg, amelyet a szólisták egymást inspiráló, néha „jazzy", máskor jazz-rockba vagy épp etnóba hajló megoldásai tesznek izgalmasan szell?ssé. Els? lemezünk elkészítéséhez 2008. október, novemberében vonultak stúdióba, aminek a terméke mostanra elkészült.

Természetesen az új lemez felbukkanásának örömére lemezbemutató sorozatba csapnak, aminek az els? állomása január 23-án az RS9 Kávézóban (1075, Budapest Rumbach Sebestyén u. 9.) lesz, és amire minden zeneszeret?t várnak szeretettel!


A slágernótához tartozó klip pedig a  http://www.youtube.com/watch?v=6FRLa4z3lcg oldalon érhet? el.


A zenekar tagjai:

Hajagos Andrea, Gion Zsófi, Leiszen Dániel, Pordán Ferenc, Kovács Gergely, Huzella Bálint, Szalkay Dávid, Leposa Balázs, Kárpáti ZoltánSzólj hozzá a cikkhez