Niburta hírek - Korpiklaani, Csillag Születik, válogatáslemez

DonYarr - 2012. március 03. szombat, 11:00    

Kedves barátaink, manapság záporoznak a jó hírek a Niburta zenekar fel?l! Népzenészlányunk, Németh "Panni" Anna skót dudás el?adásával indult a Csillag Születik televíziós tehetségkutatón.

Reklám:

Jelentjük, sikeresen túljutott a selejtez?kön, így hamarosan a képerny?n is megmutathatja tudását.

Niburta

Egyik közönségkedvenc alkotásunk, a "Nap és Hold" felkerült a "Vas és Vér (magyar népdalok és katonadalok extrém, metal stílusban)" cím? válogatáslemezre. A korong február 12-én jelent meg, és megrendelhet? a kiadó honlapjáról.

A zenekar els?, animációs klipjének munkálatai is jól haladnak, hamarosan megosztjuk veletek az els? képeket!

Tavaszi koncertjeinket március 3-án kezdjük a Crazy Mamában a román Ka Gaia An és Interitus Dei, valamint a hazai Isatha csapatával. Az ezt követ? nemtzetközi Beltine Fest turnét április 23-án indítjuk Zágrábban, a Trollfest és a legendás Korpiklaani társaságában. Természetesen a Beltine zenekarok (Avven, Cruadalach, Ogan) mind ott, mind az ezt követ? szlovén és szlovák állomásokon velünk tartanak, illetve együtt zárnak velünk Április 28-án Budapesten, a magyar Beltine Festen.

A turnéról road movie készül, tehát rajongóink hamarosan mélyebben betekinthetnek a folk metalcore ?rültek világába!Szólj hozzá a cikkhez