A Junkies koncerten a RedHeart!

2013. március 19. kedd, 09:00    

A budapesti rock and roll banda II. éves lesz március végén. Ennek méltó ünnepét a Junkies lemezbemutatón követik el a srácok, ahol a Rómeó Vérzik is fellép.

Reklám:

Igazi rock and roll szentélyé változik jöv? héten a Dürer Kert, hiszen a punk and roll-tól a dirty boogie-ig minden roll stílus hazai képvisel?je fellép a Junkies lemezbemutató koncerten. A RedHeart együttes ahogyan említettük ezen a bulin ünnepli a második szülinapját.

RedHeart - Peru

A Légyszi Baby! cím? dalról elhíresült csapat most ötös felállással szórakoztatja majd a nagyérdem?t. Horvát SEXY Gábor néhány hete a RedHearthoz csatlakozott és a csapat tagja mostantól Kapitány Bernát is, aki ifj. Kocsándival tépi a húrokat. Teltebb hangzást és még vadabb bulikat ígér ez a felállás. Úgyhogy kíváncsian várhatjuk a Düreres bulit!

„Ezt a mostani fellépését a csapatommal Édesapámnak szenteljük, akinek kiváló kapcsolata volt a Junkies együttessel annak megalakulása után és az énekes cseréjüket követ?en is. Óriási vágyakozás volt bennem, hogy ezen a bulin fellépjünk és amikor megjött a hír, hogy megkapjuk a lehet?séget azonnal Apura gondoltam és megköszöntem neki is, aki nem régiben hagyott el minket.  A bulit így kicsit érzelmes hangulatban várom, de amikor színpadra lépünk ez már nem fog számítani. Csak a közönség és a zene!” – nyilatkozta a RedHeart frontembere, Peru.Szólj hozzá a cikkhez