divideD - dalpremier szöveges videoval

2015. április 06. hétfő, 07:00    

2015. április 2-án debütált a divideD zenekar els? szöveges videoja a májusban megjelen? Ends Of Earth kislemez címadó dalához. A zenekar pontosan egy éve alakult azzal a céllal, hogy szélesebb körben befogadható dallamos, modern rock/metal zenét játsszon elektronikus betétekkel, fogós dalokkal, nyugati színvonalon.

Reklám:

- Az els? kislemezünk 2015 májusában fog megjelenni 4 saját dallal és egy radikálisan átértelmezett Iron Maiden feldolgozással, ami már márciusban meg is jelent a floridai Shark Bite Records Mind Prison cím? Iron Maiden tribute lemezén. Ezen a kiadványon együtt szerepelünk pl. a holland, Textures, Threshold és Ayreon tagokból verbuválódott Maiden United zenekarral is.

divideD
A TrashHill Stúdióban Csobánczi Péter és Sz?cs Szabolcs által rögzített és kevert kislemez minden dalára készül videoklip, havonta egy-egy megjelenés várható a kislemez kifutásáig. Koncertezni ?szt?l kezd a csapat komoly vizuális körítéssel, addig is a videok elérhet?k lesznek YouTube-on, a dalok a nagyobb streaming portálokon, a Google Play áruházban és a zenekar Bandcamp oldalán. A napi szint? történések a zenekar Facebook és Twitter oldalán követhet?k.

Facebook: https://www.facebook.com/dividedofficial
Bandcamp: http://dividedofficial.bandcamp.com
Soundcloud: http://www.soundcloud.com/dividedofficial
Twitter: https://twitter.com/divideD_musicCímkék: divideD
Szólj hozzá a cikkhez