Dharma : Fear Transfusion

2016. február 28. vasárnap, 20:06    

Elkészült a harmadik Dharma klip az el?z? évben megjelent V.kislemezhez, ezúttal a Fear Transfusion dalra esett a választás, amelyben Mihály Gergely vendégszerepelt vokál fronton az Angertea zenekarból, természetesen a forgatásról sem hiányozhatott.

Reklám:

- Szerettünk volna egy ironikus, társadalomkritikus hangvétel? vizuális köntöst, ami szinkronban van a dal mondanivalójával, sajnos úgy látjuk, hogy egyre többen tengetik napjaikat agymosott birkaként, akiknek megmondhatják, hogy kiben vagy miben higgyenek, kihez imádkozzanak, miképp éljék az életüket és azt is hogyan vessenek véget annak...és a nyáj egyre drámaibban növekszik, a bégetés egyre hangosabb, miközben a gépezet a háttérben egyre nagyobb profitot szakít.

Dharma

A képi anyagon ezúttal is Domonkos Sada és Szemendrey István párossal dolgoztunk, két napon keresztül szegedi helyszíneken.

Külön köszönet K?míves Tominak, dobosunk fiának és Leskó Dénesnek, Kelemen Gerg? testdubl?rének, hogy állták a kiképzést a hosszú felvételek alatt, valamint Süt?-Udvari Theklának és Vecsernyés Viktóriának a segítségért.

A zenekar következ? fellépése a Club202-ben, Március 13-án lesz a Tales of Evening lemezbemutató nagykoncertjének vendégeként.

https://www.facebook.com/events/152140655151014/

Üdv

DHARMA

http://www.facebook.com/dharmaofficialSzólj hozzá a cikkhez