Az új Aurora lemez a MAHASZ lista élbolyában, február 4-én lemezbemutató koncert

2017. január 22. vasárnap, 19:15    

2017 első hetében a MAHASZ lista második helyén nyitott az Aurora zenekar friss dupla lemeze, emellett még négy pozíciót sikerült elfoglalniuk a top 40-ben, tehát bátran kijelenthető, hogy a zenekar nemhogy reneszánszát éli, de egyenesen tarol!

Reklám:

A banda a Facebook oldalán az alábbi bejegyzéssel köszönte meg a rajongók támogatását:

“Előkelő helyezések a MAHASZ listán!
Kedves Barátaink!
Örömmel konstatáltuk, hogy a mahasz top 40 albumlistájának idei első hetében a Se fájdalom, se félelem c. dupla lemezünk rögtön a 2. (!) helyen nyitott, emellett még 4 pozíciót sikerült elfoglalnunk, és ezt kizárólag Nektek köszönhetjük!
Csodálatos közönség vagytok, öröm látni, hogy még mindig van értelme lemezt készíteni és arra törekszünk, hogy méltó módon megháláljuk Nektek a bizalmat!
*Bónusz információ és büszkeség, hogy az első helyet immáron 7. hete bitorló Tankcsapda - Dolgozzátok fel! c. lemezén is megtalálható az "Egy kis anarchia" című dalunk.
Köszönjük!”

Junkies - Aurora

A zenekar nagyszabású lemezbemutató koncertet ad február 4-én a budapesti Barba Negra Music Clubban, ahol a tavalyi évhez hasonlóan a szintén friss lemezzel jelentkező Junkies mellett lépnek színpadra.

Az este egyik különlegessége, hogy a Junkies programja alatt egy dal erejéig Téglás Zoli (Ignite) is vendégeskedik.

A zenekar még a nyári fesztiválszezon előtt klubturnéra indult, ami idén nem csupán a hazai fővárosi és vidéki helyszíneket érinti, de a punk fővárosába, Londonba is ellátogatnak az Alvin és a Mókusok társaságában.

Aurora

Goreczki “Kisbé” Szabolcs a londoni kiruccanásról:

“Minden hétvégén úton vagyunk, számos vidéki városon kívül február 11-én Londonban az Alvin vendégeként foglaljuk el az egyik legnívósabb klubot, a The Underworld Camden-t. Hatalmas dolognak érezzük azt, hogy magyar punk előadóként tiszteletünket tehetjük ezen a kultikus helyen.”

A dupla lemez dalaihoz folyamatosan érkeznek a YouTube-ra feltöltött videok, a legújabb klipet a Parlament előtt, a Duna partján forgatta a banda, melyet az alábbi linken tekinthetitek meg:


A zenekart a téli idény hátralevő részében az alábbi helyeken csíphetitek el:

02.04. Budapest, Barba Negra Music Club (+Junkies)

www.facebook.com/events/1828713457415886

02.11. London, The Underworld Camden (+ Alvin és a Mókusok)

www.facebook.com/events/317777955270348

02.17. Székesfehérvár, Nyolcas műhely (+ Sidol, Ingerküszöb)

www.facebook.com/events/604175929771574

02.25. Kaposvár, Hangár Music Pub (+ Éhenkórászok)

www.facebook.com/events/1781670345489187/

Zenekari Facebook oldal:
www.facebook.com/auroratheband

Kiadói Facebook oldal:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/Szólj hozzá a cikkhez