Nevergreen - dalpremier, májusban érkezik az új lemez!

2017. április 25. kedd, 07:00    

Két év után idén májusban a HammerWorld magazin mellékleteként megjelenik a NevergreenMonarchia címre keresztelt friss nagylemeze.

Reklám:

Az albumon 11 dal kapott helyet, köztük egy, a tavaly januárban elhunyt Colin Vearncombe (művésznevén Black) emlékének ajánlott átdolgozás, az Everything’s Coming Up Roses. (A zenekar egyébként korábban már készített egy hasonló feldolgozást Black legendás, Wonderful Life című dalából, amely a 2007-es Erős, mint a halál lemezen jelent meg).

A HammerWorld magazin mellékleteként megjelenő lemez már előrendelhető limitált digipak formátumban a lap májusi számával, valamint ajándék passtartóval, továbbá exkluzív előrendelői póló is beszerezhető mellé az alábbi linken: goo.gl/Qtcavl

Egy dal máris meghallgatható a két hét múlva megjelenő nagylemezről:

Nevergreen - Szányak az éjben:


Matláry Miklós a közelgő lemezről:

"Az új Nevergreen album egy rátalálás a Nevergreen power doom metal gyökereire, egy új, korszerű, energikus hangzásvilágban, az utolsó 2 album mérsékelt kísérletezései után, melyekben próbálkoztunk pár új zenei elemmel, bár a klasszikus Nevergreen hangzás ezeken is megtalálható volt. Az album nagyon megdörren, ami Nikola Mijic hangmérnök, a skót Eden’s Curse és a szerb Alogia zenekarok énekesének munkáját dicséri. Nagyon szép lett a boritó, köszönet Köhler Áginak. Egy friss, erőteljes, epikusnak mondható, nagyon metal anyag született ezzel az albummal, a riffek, gitárszólók, énekszólamok úgy érezzük, oda lettek téve. Tematikailag a szövegekben megtalálhatók az utóbbi évek történelmi folyamatai, amelyek mindenkit valamennyire megérintettek, és amelyeket nem lehet ignorálni, valamint a klasszikus Nevergreen témák a szerelem és az élet árnyaltabb oldalárol. A Black dal metalba történt oltása tisztelgés a tavaly elhunyt Colin Vearncombe - Black - előtt. Animált, lírai videó készült az egyik potenciális “metal himnuszra“, a “Szárnyak az éjben” című dalra. A továbbiakban tervezünk még két klipet, a “Szelek hátán” és az “Imperium” dalokra.”

A banda az új korongot először a dunaújvárosi Rockmaraton fesztiválon mutatja be élőben 2017.07.13-án.

Zenekari Facebook oldal: www.facebook.com/nevergreen.hu
Zenekari weboldal: nevergreen.hu/

Kiadói Facebook oldal: www.facebook.com/HammerRecordsHungary
YouTube: www.youtube.com/user/HammerMusicHungarySzólj hozzá a cikkhez