Gate69 - Debütál a debreceni zenekar: Hungry EP

2018. február 28. szerda, 13:48    

A lendületes punk-rockot játszó debreceni zenekar vasárnap este jelentette meg debütáló EP-jét, amely a Hungry címet kapta. A felvételek a csapat házi stúdiójában, a MAG zenekarból ismert Karácsony András felügyeletével készültek, a keverés-master pedig Sári Balázsnak (Monster in Me) köszönhető.

Reklám:

„2016-ban alakultunk, és bár csak mostanra jutottunk el az első lemezig, a szülővárosukban elég ismertek vagyunk, legutóbb tavaly december elején telt házas Mikulás-bulit tartottunk a debreceni Kaptárban. Már tavaly úgy éreztük, hogy ideje előrukkolni valami anyaggal, ez végül mostanra született meg, de megérte várni. A Hungry tükrözi a zenekar sokszínű és szarkasztikus zenei- és szövegvilágát. Az indulás óta sok tagcserén átestünk, de a jelenlegi formáció erős és elszánt, így készek vagyunk a világmegváltásra” – mondta Gyarmati Dominik, a zenekar frontembere.

Az 5 dalt tartalmazó lemez a banda YouTube csatornáján, valamint BandCamp fiókjukon egyaránt meghallgatható, utóbbi felületen letölthető és meg is vásárolható. A Gate69 legközelebb március 30-án, a hajdúszoboszlói Rock Caféban lép fel, a hivatalos EP-bemutató április közepén várható egy különleges „dupla-koncert” kíséretében Debrecenben.

Gate69 – Hungry EP BandCamp: https://gate69.bandcamp.com/releases

Gate69 Facebook-oldal: https://www.facebook.com/gate69official/

MAG Facebook-oldal: https://www.facebook.com/mag.metal.band/

Monster in Me Facebook-oldal: https://www.facebook.com/mimeband/Szólj hozzá a cikkhez