MU Underground - Transcend

2024. január 26. péntek, 07:00    

Megjelent a MU Underground együttes legújabb kiadványa, Transcend címmel. Az album meghallgatható a Bandcamp oldalukon és a YouTube csatornájukon is, hamarosan megjelenik az összes nagyobb streaming szolgáltatónál és van egy kis reménysugár a fizikai kiadványokra is.

Reklám:

A zenekar vezetője, dalszerzője és szövegírója Dr. Jungmayer Louis Mouksa Lajos alapította a MU Underground-ot, jobban mondva a The Mouksa Underground-ból alakult át a mai formájává. Dr. Jungmayer Louis Mouksa Lajos vagy röviden Mouksa zenei élete egészen a 70-es évek amerikájáig nyúlik vissza. Mouksa (született: 1959. február 28.) amerikai/magyar énekes, dalszerző, gitáros, rádióműsorvezető és egyetemi tanár, aki a 21. század fordulóján költözött Budapestre, Magyarországra. Szülei Magyarországon születtek és nevelkedtek, az 1956-os forradalom után emigráltak az Egyesült Államokba. Mouksa már gyermekkorában megmutatta zenei képességeit: három éves korában dalt írt játék kutyájáról, hat évesen pedig megtanult zongorázni. Tinédzserként részt vett a hippie/yippie ellenkulturális politikai mozgalomban 1971-től, és azóta is számos ilyen értéket épít be zenéjébe.

A teljes életrajz itt olvasható magyarul: http://mouksaunderground.hu/eletrajz/ És itt angolul: http://mouksaunderground.hu/en/eletrajz/

Mouksa Underground

A zenekar jelenlegi tagjai:

Ének, gitár: Jungmayer Louis Mouksa Lajos
Basszusgitár, vokál: Varga Csaba
Dob: Zelenák Tibor
Gitár: Gulyás Attila
Gitár: Rósz György

Transcend a YouTube-on: https://youtu.be/C5578gKeG3c?si=P-vgRi4AqrrNI3WP

Transcend a Bandcamp-en: https://mouksa.bandcamp.com/album/transcend-2024

 

Facebook: https://www.facebook.com/MouksaUnderground/
Instagram: https://www.instagram.com/mu_underground/
Bandcamp: https://mouksa.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPhFWTH9hVANseIZnj3dDGg
X (Twitter): https://twitter.com/MrMouksa
Hivatalos weboldal: http://mouksaunderground.hu/en/Címkék: MU Underground
Szólj hozzá a cikkhez